حضرت آيتالله خامنهاي با اشاره به اين سخنان خود که گفته بودند «حتي کساني هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند» خاطرنشان کردند: اين سخن به معناي آن نيست که بخواهند کساني که نظام را قبول ندارند به مجلس بفرستند.
به گزارش
سلام لردگان؛ به نقل از
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيت الله خامنهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح روز (چهارشنبه) در ديدار دست اندرکاران انتخابات دهمين دوره مجلس شوراي اسلامي و پنجمين دوره مجلس خبرگان با تشريح آداب و عناصر تضمين کننده «رقابت سالم در انتخابات»، ملت و جمهوري اسلامي ايران را برنده پرافتخار برگزاري يک «مسابقه ملي و قوي» در عرصه انتخابات خواندند و با بيان نکات مهمي درباره اجراي برجام خطاب به مسئولان افزودند: امريکا، همان امريکاي قديمي است، مراقب خدعه هايش در اجراي همين نتايج مذاکرات هسته اي باشيد.
رهبر معظم انقلاب اسلامي، دو انتخابات پيش رو را بسيار مهم و بزرگ خواندند و با تأکيد بر اينکه انتخابات، يک رقابت و مسابقه ملي است، گفتند: در اين رقابت، در واقع برد و باختي براي ملت مفهومي ندارد زيرا در هر صورت، ملت ايران برنده واقعي و نهايي است.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: اگر ملت ايران خوب، قوي و مصمم وارد ميدان انتخابات شود و صندوق هاي رأي را از رأي و عزم خود پر کند، جمهوري اسلامي ايران به خود خواهد باليد و افتخار خواهد کرد.
رهبر انقلاب اسلامي سپس به تبيين «الزامات رقابت سالم در انتخابات» پرداختند و گفتند: مهمترين شرط يک رقابت سالم، شرکت همه واجدان شرايط رأي دادن و حتي آن کساني است که نسبت به نظام مسئله دارند.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: ممکن است افرادي نسبت به نظام مسئله داشته باشند اما اين افراد قاعدتاً نسبت به امنيت، پيشرفت و عزت کشور مسئله اي ندارند و بر همين اساس اگر خواهان استمرار امنيت ملي، افزايش عزت ملي و تضمين پيشرفت و حرکت رو به رشد کشور هستند، بايد در انتخابات شرکت کنند.
ايشان افزودند: البته کساني که براساس وظيفه و با نيت الهي در انتخابات شرکت مي کنند، قطعاً زمينه ساز جلب رضايت الهي براي خود خواهند بود.
رهبر انقلاب اسلامي در جمع بندي اين بخش از سخنان خود تأکيد کردند: شرط اول و مهم رقابت سالم، حضور همگاني و پرنشاط مردم در انتخابات است و به اذن و توفيق الهي، مردمِ آگاه و با بصيرت ايران چنين حضوري در دو انتخابات پيش رو خواهند داشت.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: عده اي کمين کرده اند که با حضور نيافتن مردم در انتخابات، با تحريم و يا سست کردن انتخابات، از نظام جمهوري اسلامي مچ گيري کنند، اما ملت در مقابل اين کمين کرده هايِ نابکار، کارآمدي خود را نشان داده و در اين انتخابات هم نشان خواهد داد.
ايشان شرط دوم رقابت سالم در انتخابات را، حضور همراه با بصيرت و با فکرِ مردم و انتخاب افراد صالح دانستند و افزودند: بايد افرادي را برگزيد که بعد از نشستن بر مسند مسئوليت، خود را سپر بلاي مشکلات کشور قرار دهند و فاني در خدمات و مصالح و منافع عمومي مردم باشند و ضمن آنکه کشور را به دشمن نمي فروشند، مصالح ملي را به دليل رودربايستي زير پا نمي گذارند.
رهبر انقلاب اسلامي بار ديگر با اشاره به اين سخنان خود که گفته بودند «حتي کساني هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند» خاطرنشان کردند: اين سخن به معناي آن نيست که بخواهند کساني که نظام را قبول ندارند به مجلس بفرستند.
حضرت آيت الله خامنه اي تأکيد کردند: در هيچ جاي دنيا، افرادي را که اصل نظام آن کشور را قبول ندارند، به مراکز تصميم گيري راه نمي دهند و حتي در کشوري همچون امريکا که خود را نماد آزادي معرفي مي کند و عده اي ساده لوح هم آن را قبول و ترويج مي کنند، در دوران رقابت بلوک شرق و غرب، افراد را با اندک اتهامِ گرايش سوسياليستي، کنار مي گذاشتند.
ايشان افزودند: اينکه مقيد باشيم کساني به مجلس بروند که نظام و مصالح آن و ارزشهاي کشور را قبول داشته باشند، يک حق عمومي است که در سلامت انتخابات مؤثر است.
رهبر انقلاب اسلامي در ادامه به بيان ديگر الزامات سلامت انتخابات پرداختند و گفتند: «تمکين همه دستگاههاي دست اندرکار انتخابات به قانون و رعايت مُرّ قانون»، «اهانت نکردن به نهادهاي قانوني»، «مشوش نکردن اذهان عمومي»، «اهانت نکردن نامزدهاي انتخاباتي به يکديگر و حتي پرهيز از غيبت»، «ندادنِ و عده هاي غيرعملي و غيرقانوني»، و «برخورد صادقانه با مردم» از جمله معيارها و آداب لازم براي يک رقابت سالم انتخاباتي است.
حضرت آيت الله خامنه اي درخصوص تشويش اذهان عمومي به برخي رفتارها و سخنان نسنجيده اشاره کردند و افزودند: برخي دائماً کلمه «تندروها» را تکرار مي کنند که منظور آنها جريان مومن و حزب اللهي است، در حالي که نبايد جوانان انقلابي و حزب اللهي را متهم به تندروي کرد زيرا اين جوانان با اخلاصِي تمام و با همه وجود در ميدان حاضرند و هرگاه که دفاع از مرزها و دفاع از هويت ملي لازم باشد، وسط ميدان هستند.
ايشان تأکيد کردند: نبايد به صرف يک اتفاق بسيار بد و غلط همچون حمله به سفارت عربستان، پاي حزب اللهي ها و جوانان مؤمن و انقلابي را وسط بکشند.
رهبر انقلاب اسلامي گفتند: عقل و فهم همين جوانان انقلابي و حزب اللهي، و تحليل آنان در مورد مسائل در موارد زيادي، از برخي بزرگ ترها بهتر است و نبايد اين جواناني که سينه چاک انقلاب و اسلام هستند به بهانه حمله به سفارت عربستان و يا قبل تر، حمله به سفارت انگليس که هر دو به ضرر کشور و اسلام است و بنده هم بدم آمد، تضعيف شوند و مورد تهاجم قرار گيرند.
حضرت آيت الله خامنه اي در جمع بندي سخنان خود در خصوص انتخابات خاطرنشان کردند: انتخابات يک نعمت و فرصت بزرگ است که شکرگزاري اين نعمت، برگزاري خوب و سالم انتخابات است بنابراين نبايد با برخي سخنان و رفتارها و برخي نسنجيده گويي ها، اين حرکت و افتخار بزرگ را مشوش و مشوه کرد.
رهبر انقلاب اسلامي بخش دوم سخنانشان را به بيان نکات مهمي درباره برجام اختصاص دادند.
ايشان با تشکر از زحمات رئيس جمهور، وزير امور خارجه و ديگر اعضاي تيم هسته اي افزودند: البته همه خواستهاي جمهوري اسلامي برآورده نشده اما مسئولان در اين قضيه انصافاً زحمت کشيدند که انشاءالله خداوند اجر مي دهد.
حضرت آيت الله خامنه اي با انتقاد از کسانيکه همين حد از نتايج اجراي برجام را نيز ناشي از لطف امريکا، وانمود مي کنند افزودند: عده اي مي خواهند از اين فرصت، چهره منحوس استکبار را بزک کنند! که اين حرکت، خيلي زشت و خطرناک است.
رهبر انقلاب در تبيين بي منطق بودن اين حرکت خاطرنشان کردند: اگر قلدرِ محله، خانه و اموال شما را به زور غصب کند و شما نهايتاً با تلاش و زحمت او را مجبور کنيد از بخشهايي از خانه تان بيرون برود، آيا اين، نتيجه لطف آن زورگو بوده يا ثمره قدرت و تلاش شما؟
حضرت آيت الله خامنه اي تأکيد کردند: دستاوردهاي هسته اي، حاصل تلاش و نبوغ دانشمندان ايران، از جمله چهار شهيد ارزشمند هسته اي و حمايت و ايستادگي ملت بوده و اين واقعيات همراه با تلاش مسئولان، دشمن را وادار به برخي عقب نشيني ها کرده، بنابراين کمال بي انصافي است که برخي، اين نتايج را «لطف امريکايي ها» تبليغ کنند!
ايشان با استناد به حرفهاي «اخيراً آشکار امريکايي ها» گفتند: هدف دشمن از تحريم ها، عصباني کردن مردم و کشاندن آنها به خيابانها بود اما ملت، صبوري و پايداري کرد و همراه با نظام و مسئولان از خود عزت و اقتدار نشان داد.
رهبر انقلاب افزودند: البته معتقدم از اين بهتر هم مي شد کار را انجام داد اما به هر حال توانايي، فرصت و امکانات، همين نتايج را به همراه آورد که کار مهم و قابل توجهي هم هست.
حضرت آيت الله خامنه اي آمريکا را «بت بزرگ» و ديگر زورگويان غربي را بتهاي حاشيه اي استکبار برشمردند و در تشريح اهداف واقعي دشمنان ايران در مسئله هسته اي افزودند: مي توان سوگند ياد کرد که طرفهاي ما مي دانستند ايران به دنبال بمب هسته اي نيست و آنها هدفهاي ديگري را دنبال مي کردند.
ايشان، متوقف کردن حرکت عمومي و رو به پيشرفت ملت ايران و پايان دادن به نفوذ روزافزون جمهوري اسلامي در منطقه و جهان را اهداف اصلي جبهه استکبار در تشديد فشارها در مسئله هسته اي دانستند و افزودند: آنها مي خواستند با تحقق اين اهداف، به ملتها بقبولانند که جمهوري اسلامي هم نتوانست يک نظام مبتني بر دين را اداره کند و ادامه دهد.
رهبر انقلاب تأکيد کردند: همه از جمله مسئولان متوجه اهداف اصلي امريکايي ها باشند، آنها مي خواهند با زور و تبليغات، کار خود را به پيش ببرند و بايد در مقابلشان هوشيار بود و مقاومت کرد.
حضرت آيت الله خامنه اي، مسئولان دولت و اعضاي هيأت نظارت بر برجام را به مراقبت در مقابل خدعه هاي امريکا فراخواندند و خاطرنشان کردند: طرف، اهل خدعه است، به لبخند و ماسک او اعتماد نکنند.
ايشان اهداف و سياستهاي امريکاي کنوني را همان اهداف خشن و ضد ايراني امريکاي دوران ريگان و بوش خواندند و افزودند: مسئولان مراقب باشند امريکايي ها در اجراي برجام به تعهداتشان واقعاً عمل کنند و در غير اينصورت حتماً مقابله به مثل کنند.
رهبر انقلاب با قدرداني عميق از حرکت پاسداران عزيز انقلاب، در ماجراي تجاوز تفنگداران امريکايي به آبهاي ايران گفتند: آنها در مقابل تجاوز دشمن، هويت و قدرت ايران را نشان دادند و مسئولان نيز بايد در همه عرصه ها همين گونه عمل کنند و هر جا دشمن از خطوط منافع ملي ايران تجاوز کرد با قدرت جلوي او را بگيرند.
حضرت آيت الله خامنه اي در اشاره اي ديگر به ماهيت امريکا افزودند: رويدادهاي کنوني منطقه، منظورِ چند سال قبل امريکايي ها از ضرورت شکل گيري يک خاورميانه جديد را آشکار کرده است، خاورميانه جديد آنها در واقع «خاورميانه جنگ، تروريسم، تعصب و تحجر و لبريز از درگيري مذهبي و داخلي» است.
رهبر انقلاب به همه توصيه کردند: امريکاي واقعي را از اينگونه عملکردهايش بشناسيد.
حضرت آيت الله خامنه اي در ادامه با رد اين سخن که رفع تحريم ها به معناي پايان مشکلات معيشتي مردم و حل معضلات اقتصادي است افزودند: بهبود سفره هاي مردم و پيشرفت اقتصادي، برنامه و مديريت مي خواهد که اين را بنده به همه دولتها گفته ام.
ايشان اقتصاد مقاومتي را راهبرد اصلي حل مشکلات اقتصادي برشمردند و با تأکيد بر پيگيري جدي مسئولان براي اجراي برنامه هاي تنظيم شده دستگاهها افزودند: دوختن چشم به دست دشمن، مشکلي را حل نمي کند، بايد اقتصاد ايران را به بگونه اي تقويت و مستحکم کنيم که در مقابل تکانه هاي خارجي بايستد و تأثير نپذيرد.
رهبر انقلاب در نکته مهم ديگري افزودند: رفت و آمدهاي کنوني هيأتهاي خارجي و بسته شدن قراردادها، نبايد به هيچ وجه به صنعت و توليد و کشاورزي داخل لطمه بزند، مسئولان مراقب باشند.
ايشان در پايان سخنانشان تأکيد کردند: تدين، بصيرت، انقلابي گري و اقتدار ملت ايران تاکنون مانع دست اندازي جدي دشمنان سوگند خورده شده است و به فضل الهي، ملت در پرتو «تلاش عمومي، مخلصانه و همدلي و مهرباني» روز غلبه بر همه سياستهاي زورگويان جهاني و تحقق همه اهداف انقلاب را خواهيد ديد.
پيش از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامي آيت الله جنتي دبير شوراي نگهبان در سخناني، انتخابات را نعمتي الهي و پشتوانه امنيت، عزت و آبروي ملت و نظام اسلامي خواند و با تشکر از همکاري و همراهي وزارت کشور در مراحل مختلف برگزاري انتخابات افزود: تمام تلاش ما بر برگزاري انتخاباتي سالم، آزاد، قانوني، رقابتي و در کمال امنيت متمرکز است و براي تحقق اين هدف، شوراي نگهبان در کليه مراحل از جمله بررسي صلاحيتها با دقت نظارت و اقدام خواهد کرد و تحت تأثير فشارها و فضاسازيها قرار نخواهد گرفت.
همچنين وزير کشور نيز گزارشي از فعاليتهاي ستاد انتخابات کشور در جهت برگزاري انتخاباتي پرشور و قانوني بيان کرد.
آقاي رحماني فضلي با اشاره به اقدامات مختلف وزارت کشور از جمله بکارگيري ظرفيتهاي قانوني کشور، اطلاع رساني به روز و شفاف، تلاش براي تأمين امنيت کامل و بسيج و ساماندهي همه امکانات مورد نياز، گفت: وزارت کشور تعامل بسيار خوبي با دستگاههاي مسئول در امر انتخابات داشته است.
انتهاي پيام/